Pages

Világszínvonalú vállalati levelezés

Megbízható üzleti levelezés a Microsoft Exchange Online segítségével

A Microsoft Exchange Online felhő alapú online vállalati levelezés használatával bármikor, bármely eszközről hozzáférhet üzleti levelezéséhez. A havidíjas megoldás vállalati levelezés szolgáltatást, megosztható naptár funkciót, valamint névjegyalbumot is magában foglal.

99,9%-os hasznos üzemidőnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy levelezése folyamatosan működni fog. A jól megszokott Outlook kezelőfelületen, vagy egy szabadon választott e-mail kliensben is dolgozhat. Minden felhasználó 50GB-os postafiókot kap, melyet igény szerint bővíthet, vagy leveleit akár archiválhatja is.

vállalati levelezés

Minden eddiginél egyszerűbben biztosíthatja felhasználóinak azt az üzleti szintű levelezést, amelyre a hatékonyság fenntartásához szükségük van. Felhasználóinak egy olyan megoldást biztosíthat, amelynek révén minden fontos adatukat egyetlen helyen tárolhatják, és maximális kontroll fölött tartható. Ezen kívül lehetővé teheti, hogy bárhonnan hozzáférhessenek levelezésükhöz, naptárjukhoz, névjegyeikhez és beállításnak megfelelően a fontos adatokhoz az összes jelentősebb böngészőben és eszközön.

Mit kínál Önnek a Microsoft Exchange Online?

50 GB-os postafiókot – nagyméretű fájlok (150 MB) küldésére is alkalmas.

Havidíjas konstrukciót – annyit fizet, amennyit valóban használ, rugalmasan változtatható a távozó, illetve érkező munkatársak esetében.

Maximális mobilitást – felhő szolgáltatás révén bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérheti levelezését.

Biztonságot – több szintű azonosítás, beépített vírusvédelem, spamszűrő szolgáltatásokkal védi adatait.

Támogatást – Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, legyen az bármilyen szituáció

Ön is szeretne egy gyors és biztonságos vállalati levezést?
Keresse minket és próbálja ki díjmentesen!

manus_small_2