Pages

Microsoft Enterprise Mobility Suite

Vállalati mobilitás a biztonság jegyében.

A mobileszközök vállalati használatának elterjedése újabb kihívások elé állította a cégvezetőket, hiszen ezzel egy időben megnőtt az adatvesztés, adatlopás kockázata is.

A Microsoft vállalati mobilitás csomagja megoldást nyújt a fenti problémára, hiszen a vállalati kultúrába integrált mobil készülékek menedzselése mellett a biztonsági funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy bizalmas céges adatai illetéktelen kezekbe kerülnek. Mindeközben a munkavállalókat nem korlátozza a mobileszközök munkavégzésre történő használatában.

Az EMS védelmet biztosít a fejlett, célzott támadások ellen a felhasználók és az entitások viselkedésének elemzése alapján. Használatával az adatok a vállalati hálózaton belül és azon kívül is védve vannak, a felhasználó, az eszköz, az alkalmazás és az adat szintjén is. Az EMS szolgáltatás olyan identitásalapú innovációkat biztosít, melyek segítségével a felhasználók továbbra is biztonságosan és hatékonyan végezhetik a munkájukat kedvenc alkalmazásaikban és eszközeiken.

Miért válassza a Microsoft EMS rendszerét?

Segítségével kollégái a világ minden pontjáról biztonságosan tudnak csatlakozni bármely felhőszolgáltatáshoz.

A megoldás rendkívül egyszerű kezelő felületen teszi lehetővé, hogy minél hatékonyabban használjuk üzleti alkalmazásainkat.

Bármely platformmal rendelkező mobilkészülék menedzselésére képes, zökkenőmentesen fut a Windows 10 operációs rendszeren is.

A szolgáltatás könnyedén integrálható az Office 365, Azure és egyéb Microsoft megoldásokkal.

A felhőalapú architektúrának köszönhetően rendkívül rugalmas és költséghatékony.

Szeretné eszközeit felügyelet alatt tartani, és adatait biztonságban tudni?
Keressen minket, és próbálja ki díjmentesen az EMS megoldást!

manus_small_2