Pages

Eszközmenedzsment – vállalata első védelmi vonala 

A Vállalati mobileszközök elterjedése újabb kihívások elé állította az IT üzemeltetőket, cégvezetőket. A mobileszközök elterjedésével hatékonyabbá vált ugyan a munkavégzés, viszont megnőtt a vállalati környezetben lévő készülékek száma, ezáltal azok menedzselése komoly kihívássá vált az IT szakemberek számára.

Cégünk szolgáltatásával könnyedén megoldhatja a vállalati eszközparkjának menedzselését. Legyen szó notebookról, asztali számítógépről vagy mobilkészülékről, minden eszközét egy felületen keresztül tudja kezelni. A folyamatos megfigyelésnek köszönhetően, a rendszer adatokat gyűjt az eszközparkban lévő készülékek állapotáról, paramétereiről, így ha valahol hiba keletkezik az még időben elhárítható. A rendelkezésre álló adatokból előre lehet trendekre következtetni és könnyedén kiszűrhetővé válnak az eddig észrevehetetlen hibák.

PANDA SYSTEMS MANAGEMENT

Kezelje vállalata eszközeit bárhol bármikor, akár az irodától távol is. A felhő alapú eszközmenedzsment funkciónak köszönhetően a világ bármely pontjáról, akár mobil eszközéről is figyelemmel követheti az IT infrastruktúrájában lévő készülékeit. A távoli segítségnyújtás előnye, hogy felmerülő probléma esetén nem kell kollégáknak készülékükkel a központba utaznia.

Mit nyújt Önnek a Panda?

Költséghatékonyság: A távoli támogatásnak köszönhetően időt és pénzt spórolhat cégének.

Webes elérés: Felhő alapú szolgáltatás így bármikor elérheti vállalata eszközparkját.

Biztonság: Készülék tiltás távolról, lopás vagy elhagyás esetén.

Beépített intelligencia: Minden valós időben láthat, az elemzéseknek köszönhetően lépéselőnyre tehet szert.

Szeretne eszközeivel napra készen lenni, és a problémákat megelőzni?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje kedvező ajánlatunkat!

manus_small_2