Pages

“Cégtársammal  2003 óta dolgozunk együtt informatikai területen. A munkában közösen eltöltött idő alatt a munkakapcsolatból barátság alakult ki. Hárman alapítottuk első közös vállalkozásunkat, amelynek során újabb kompetenciákra tettünk szert. Ebből kiválva 2008-ban a korábbi évek tapasztalatait felhasználva létrehoztuk az Infosector Kft-t. Ma már teljes munkaidőben a cég sikereinek szenteljük életünk, és a közel két évtizedes időszakban felhalmozott szakmai tudással támogatjuk ügyfeleink üzleti sikereit.“

– Pék Tamás

cegtörténet

Tudjuk, hogy minden fejlődni vágyó vállalat szeretné modern és innovatív eszközökkel, megoldásokkal fejleszteni vállalkozását, továbbá sikeresen végezni a munkáját. Pontosan ezért, nem az informatikai rendszerét vizsgálva fejlesztjük, hanem egyfajta üzletfejlesztési szemmel.

 

Főként azt keressük, hogy mi a elérendő cél, és ahhoz javaslunk olyan kedvező havidíjas, biztonságos, valamint felhasználóbarát megoldásokat, aminek segítségével azokat el is érheti. Munkánk során a kommunikációban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az informatika nyelvét lefordítsuk, és ezt az Ön számára könnyen érthetővé tegyük.

 

Ütőképes magyarországi csapatként fontosnak tartjuk, hogy valamennyi területen naprakészek legyünk, hiszen az információ ismerete mindenki számára az egyik legfontosabb, hogy számára megfelelő döntést hozhasson. Ezeket ismerve mutatunk irányt, ahogyan a szlogenünk is: “Iránytű az IT világában”