fbpx

Gratulálunk, sikeres volt a letöltés!

A kért adatbiztonsági tipp bármelyik pillanatban megérkezhet a megadott email címre. Addig is tekintse meg az alábbi digitális adatbiztonság egyik kulcsfontosságú elemét, az automatizált biztonsági mentést.

Repítse a felhőkig cége adatbiztonsági szintjét.

A fizikai térben lévő értékeink megóvása nem egyszerű. A digitális térben létező, megfoghatatlan tulajdonunk védelme azonban még komplikáltabb.

Ezzel a legtöbben tisztában vannak, nekünk azonban válaszunk is van a problémára.

MÁR MOST ÉRDEKEL

Részünké vált az digitális világ

A világ lassan átköltözik az online térbe. Egy része legalábbis biztosan. A vállalkozások több mint 70%-a már online jelenléttel bír. Ahogy az emberek kapcsolattartás reményében az online világhoz fordulnak, úgy a munkavégzésünk is szinte már teljesen digitálisan történik.

 

Az itt tárolt értékeink pedig védelemre szorulnak. Ez a kitétel ugyanúgy vonatkozik az ügyfeleire, mint Önre vagy ránk. A kialakult helyzetre pedig mielőbb válaszolnunk kell, hogy kontroll alatt tarthassuk a digitálisan tárolt adatainkat.

ÉRDEKEL A VÁLASZUK
Az adatvédelem ma a legfontosabb óvintézkedések egyike

Az adatvédelem ma a legfontosabb óvintézkedések egyike

Ön is tapasztalhatja a legújabb trendeket, miszerint az adatok értéke magasabb a legerősebb valutáknál, biztonságuk pedig égetőbb, mint a veszélyes technológiák illetéktelen kezektől való megóvása.

 

Korunk legnagyobb értékei kétségtelenül az adatok és információk, ezért válik napról napra egyre fontosabbá az adatvédelem.

 

Mindezzel ráadásul ügyfelei is tisztában vannak, ezért elvárják Öntől, hogy a cégére bízott adataikkal a legnagyobb diszkrécióval és biztonsággal bánjon. Ez persze nem egyszerű, de nem kell megijednie, mert van megoldás a fennálló helyzetre.

Sajnos sokan még ma sem veszik elég komolyan az adatvédelem fontosságát, pedig naponta megszámlálhatatlan hacker támadás történik, amelyeknek nemcsak magányszemélyek, hanem egyre gyakrabban bankok és kórházak is áldozatul esnek.

A legtöbben még erre is legyintenek, mondván, Magyarországon ez nem jelent komoly veszélyt. Erről persze merőben másként vélekedik a PandaLabs által készített jelentés, melyben Magyarország bár nem tartozik a legveszélyeztetettebb országok közé a hacker támadások tekintetében, mégis fenyegetett. Arról már nem is beszélve, hogy világszerte az otthoni felhasználók és kisvállalkozók mintegy 4,41%-át, valamint a nagyvállalatok 2,41%-át érik ilyen jellegű támadások. 

 

Éppen ezért kritikus fontosságú, hogy a cége által begyűjtött és tárolt információk védelméről profi megoldások gondoskodjanak.

A megfelelő céges adatvédelem két fő összetevőből áll:

Valós vírus- és adatvédelem

Gyors és hatékony biztonsági mentés és visszaállítás.

Megfelelő céges adatvédelem

A tökéletes adatbiztonság azonban még egy funkcióval egészül ki, ez pedig nem más, mint a zsarolóvírusok ellen beépített védelem, amely megóvja a helyi és hálózaton elérhető fájlokat az illetéktelen módosítástól vagy titkosítástól, továbbá pedig a mentési fájlokat is megvédi. Ha pedig mindezt felhőalapú szolgáltatás formájában teszi, a védelem nemcsak széles körű, de kényelmes és költséghatékony is, hiszen egyrészt valamennyi felületről (webes kezelőben) használható, másfelől pedig mentesít az eszközbeszerzési és – karbantartási költségek megfizetése alól is.

És ez még nem minden.

Az olyan extra funkciók, mint a felhőből felhőbe történő biztonsági mentés, illetve a helyi Office 365 postafiók-védelem teszik a piacon egyedülállóvá az Acronist. Ezek segítségével ugyanis a törölt fájlok még akkor is visszaállíthatók, amikor azok már a Microsoft által sem visszaállíthatók – és a céges e-mail-fiókok helyi másolatának tárolásáról még nem is beszéltünk.

A döntés tehát az Ön kezében van: szeretne egy stabil és költséghatékony adatbiztonsági megoldást, amely megóvja cége legérzékenyebb adatait, vagy a szerencsére bízza azokat?  

NEM BÍZOM A SZERENCSÉRE AZ ADATVÉDELMET

A leggyakoribb kifogás: egy profi szoftver túl drága

A gyakorlat valóban azt mutatja, hogy számos szoftver megvásárlása túlságosan költséges egyes cégek számára. Ráadásul minél erősebb a védelem, annál drágább a szoftver, és sokszor még csak ki sem használjuk a megvásárolt adatvédelmi megoldás minden funkcióját, így tehát gyakorlatilag pénzt dobunk ki az ablakon.

Az Acronis felhőalapú adatvédelmi megoldása katonai szintű titkosítással, és folyamatosan fejlesztett, frissített biztonsági megoldásokkal óvja Ön és ügyfelei adatait. Mindezt ráadásul előfizetői rendszerben, amelynek köszönhetően a szolgáltatás személyre szabható csomagként értelmezhető, így nemcsak a védelmi szint, hanem annak árazása is a cége adatfelhasználási volumenje szerint alakul, mindez ráadásul tökéletesen tervezhető – és költségként elszámolható.

A szolgáltatás tehát skálázható, azaz ahogyan ügyfélköre növekszik, úgy bővítheti a szolgáltatásait feléjük. Nem számít, hogy a duplájára szeretné növelni a kapacitásokat, vagy éppen a felére csökkenteni, mindkét művelet percek alatt megoldható.

Az Ön nyelvén szólaltatjuk meg az informatikát

Találkozott már olyan szoftverrel vagy más informatikai megoldással, amelyet azért nem tudott maximálisan (vagy egyáltalán) kihasználni, mert nem beszéli perfektül az informatikai nyelvet?

Mind szembesültünk már ezzel a problémával, de van megoldás.

Az ószövetségi történet Bábel tornyáról talán mindenki számára ismerős. Évezredek teltek el azóta, de a helyzet nem vált sokkal egyszerűbbé. Sőt, a számítástechnika nyelve sokak számára ijesztőbb, mint bármilyen idegennyelv. Mi pedig éppen ennek a nyelvnek vagyunk a szinkrontolmácsai.

Korábban Steve Jobs is azt vallotta az Apple küldetésének, hogy mindenki számára szerethetővé, érthetővé és könnyedén használhatóvá tegye az életünket megformáló informatikai megoldásokat. És éppen ezt a célt tűzte maga elé az Acronis is, mely szolgáltatásai kialakításában az egyszerű kezelhetőségre és a könnyed megértésre fókuszál.

Hogy ezt hogyan érjük el?

A kezelőfelület kialakítása felhasználóbarát (a funkciók logikus elrendezésűek és egyszerűen előhívhatók), ez már önmagában is nagy segítség. Ezenfelül igyekszünk mindent hétköznapi módon megfogalmazni a szolgáltatással kapcsolatban, így garantáltan nem veszik el az IT-szaknyelv rengetegében. Mondhatjuk úgy is, hogy az Acronis adatbiztonsági megoldásai egy beépített szinkrontolmáccsal segítik az Ön munkáját.

Az Acronis nemcsak egy virtuális eszköz

Napjainkban már nem szükséges saját szervert üzemeltetnünk, hogy a vállalkozásunk működéséhez szükséges fájlokat, dokumentumokat és egyéb adatokat azon tároljuk. Ezt a legtöbb vállalkozó egy virtuális szerver segítségével teszi, amely működtetéséért és biztonságáért a szolgáltató felel.

Ennek a technológiának számos előnye van, az üzleti szféra számára azonban leginkább a szerver- és/vagy energiatakarékosság szempontjából fontos. Ugyanis sokkal gazdaságosabb egyetlen fizikai eszközről több virtuális eszközt futtatni úgy környezettudatosság, mint gazdasági szempontból.

Ennek a technológiának számos előnye van, az üzleti szféra számára azonban leginkább a szerver- és/vagy energiatakarékosság szempontjából fontos. Ugyanis sokkal gazdaságosabb egyetlen fizikai eszközről több virtuális eszközt futtatni úgy környezettudatosság, mint gazdasági szempontból.

Hogy miért fontos ez?

Mert a felhőalapú biztonsági rendszerek is ezen az elven működnek.

Önnek nem szükséges saját szervereket üzemeltetnie, hogy biztonsági mentéseket készíthessen kényes adatokról, azokat egyszerűen elmentheti a Felhőbe. És ugyanezt megtehetik vállalata dolgozói is, bármilyen eszközről, egy letisztult webes felületen.

Az Acronis egy több mint 21 környezettel kompatibilis adatvédelem. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bármilyen eszköz (legyen az mobil, laptop, PC vagy tablet) bármilyen operációs rendszeréről, azonnal a Felhőbe menthetők a kényes adatok és információk.

Hogy csak néhányat említsünk a kompatibilis eszközök, operációs rendszerek és környezetek listájáról: 

Windows, Linux, Mac

iPhone, iPad, Android

VMware, Microsoft Hyper-V, Oracle VM Server

Exchange, SharePoint, SQL Server

Az Acronis tehát valóban nemcsak egy szimpla mentés, hanem egy védett, átfogó, komplett infrastruktúra, amely több fronton garantálja céges adatainak védelmét.

Gyorsabb biztonsági mentés és visszaállítás

Van egy tippünk: az Ön piacán is elemi fontosságú a gyorsaság.

 

Nem, ezt nem egy kristálygömbből olvastuk, hanem egyszerű piaci tapasztalataink mondatják ezt velünk. A sebességre ugyanis mindenki érzékeny. Ez pedig nincs másként az adatmentés területén sem. Ezért számunkra is alapvető fontossággal bírt, hogy ennek a kritériumnak megfeleljünk. És büszkén jelenthetjük, hogy ez sikerült is.

Az Acronis felhőalapú adatbiztonsági rendszere ugyanis akár 30%-kal gyorsabban készíti el a biztonsági mentéseket, a visszaállításokat pedig akár 6x gyorsabban végzi el, mint a legtöbb hasonló adatbiztonsági megoldás. 

Céges biztonsági mentés

Tartson egy kézben mindent, ami a cége adataival kapcsolatos

Nem kell 23 féle szoftvert kezelnie, és ezekben összefésülnie az adatokat. Az összes biztonsági mentést egyetlen egyszerű, letisztult, 18 nyelven elérhető, web-alapú felületen kezelheti.

 

Hogy ez miért jó?

 

Mert így gyakorlatilag bármilyen eszközről kezelheti a cég biztonsági mentéseit és visszaállításait.

 

Sőt, a rendszere védelmi szintjét is folyamatosan ellenőrizheti. A szolgáltatás ugyanis folyamatosan ellenőrzi a biztonsági mentések sikerességét, amennyiben pedig valamilyen hibát észlel a folyamatban, automatikus értesítéseket küld a fennakadásról, illetve ennek lehetséges okairól, a követendő instrukciókkal.

Spórolja meg a betanulási időt

Amikor egy cég új szoftvert kezd el alkalmazni, a betanulási idő jellemzően sok időt vesz igénybe. Ez már csak azért is érdekes, mert egy kis odafigyeléssel a tervezői oldalról, ez az idő drasztikusan csökkenthető.

 

Hogyan?

 

Az Acronis interface kialakítása egyfelől magától értetődő (felhasználói tesztek alapján készült kezelőfelület), másfelől folyamatosan segítő tippeket nyújt a felhasználók számára (mintha valaki folyamatosan ott ülne a user mellett és segítené a munkáját.)

 

Ahogyan azt már korábban is említettük, az Acronis használat olyan, mintha egy szinkrontolmács ülne Ön mellett és fordítana az informatika nyelvéről.

Biztonsági mentés külső merevlemezre

Nincsenek rejtett költségek

A felhőalapú adatbiztonsági megoldás használatához egyetlen szimpla licenszre van szüksége, semmi másra. Nem hiszünk a szolgáltatásokba épített plusz költségekben. Nem akarunk a használt szolgáltatás kezelőfelületén upsellezni – és ezzel megnehezíteni a munkát.

 

Véleményünk szerint nagyon olcsó trükk, ha valaki úgy próbál többletbevételre szert tenni, hogy a használatba bocsátja a szoftvert, majd annak teljes kihasználhatóságáért újabb és újabb összegeket kér a felhasználótól. Az Acronis adatbiztonsági és adatmentési megoldásai nem tartalmaznak ilyen jellegű (sőt semmilyen jellegű) rejtett költségeket.

A képlet egyszerű: azért fizet, amit használ, és azt használja, amiért fizet.

„Miért válasszam az Acronist?”

Feltehetőleg most éppen ez a kérdés foglalkoztatja. Reményeink szerint a fenti okok már elültették Önben a válasz magjait, de ezt most igyekszünk néhány szilárd ténnyel és statisztikai adattal megöntözve kivirágoztatni.

Mondunk tehát 8 okot, ami miatt érdemes bizalmat szavaznia nekünk:

On-premises (helyi/földi) és/vagy Felhős biztonsági mentés igény szerint, hogy egyetlen kritikus fontosságú adat vagy információ se veszhessen el vagy semmisülhessen meg.

Havi adatmennyiségen alapuló elszámolás földi (saját földi szerverre ment), Felhős (az Acronis felhős tárhelyére ment) vagy a két megoldást ötvöző (mindkét helyre ment) konstrukciókra, hogy az Ön igényeihez leginkább passzoló pénzügyi tervezés valósulhasson meg.

Felhős mentés esetén közvetlen Felhőbe mentési lehetőség, azaz nem szükséges helyi, földi mentést készíteni és onnan a Felhőbe szinkronizálni. Ezzel a módszerrel jelentős költség takarítható meg, hiszen nincs szükség a tároló eszköz megvásárlására, valamint nincsenek fenntartási és üzemeltetési költségek sem.

A világ leggyorsabb helyreállítása. A legfrissebb mérések alapján az Acronis adatbiztonsági szolgáltatásai akár 6x gyorsabb működésre képesek, mint a versenytársakéi.

Katonai szintű titkosítás. A hackerek nap mint nap dolgoznak azon, hogy feltörjék az egyes cégek biztonsági rendszereit. Éppen ezért olyan titkosítási protokollal dolgozunk, amely katonai információk védelmét is megfelelően ellátná, ezzel garantálva, hogy érzékeny információi nem kerülnek illetéktelenekhez.

15 éves folyamatos kutatás és innováció. Ahogyan a hackerek is, az Acronis is nap mint nap új technológiák és megoldások tervezésén és kivitelezésén dolgozik, hogy a szolgáltatásaink által biztosított védelem mindig naprakész és áttörhetetlen legyen.

Több mint 500.000 vállalkozás adatvédelme. Adatvédelmi megoldásaink már több mint félmillió vállalkozás adatainak védelmét szolgálják. Ez garancia a minőségre, számunkra pedig motiváció a folyamatos fejlődésre.

21+ támogatott környezet. Számos adatvédelmi szolgáltatásnál tapasztaljuk, hogy megelégszenek a leggyakrabban használt platformok védelmével. Nálunk ez nem opció. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb felület számára védelmet nyújtsunk, beszéljünk akár helyszínen, távoli helyszíneken, privát és nyilvános felhőkön vagy mobileszközökön elérhető adatokról és információkról.

Ha tehát egy komplett, átfogó céges adatvédelmi rendszert szeretne, nem kell mást tennie, mint az alábbi űrlapunkat kitöltenie, és várnia munkatársunk jelentkezésére cégére szabott, egyedi ajánlatunkkal.

Töltse ki az adatlapot, hogy élvezhesse a biztonságot.

Az űrlap kitöltését követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  Mit biztosítunk a jelentkezés után?

  Ingyenes konzultációt

  30 napos ingyenes próbaidőt

  Gyors és kedvező bevezetést

  A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatóak a böngésző beállításaiban.

  Adatvédelmi beállítások elmentve!
  Adatvédelmi beállítások

  Amikor meglátogat egy weboldalt, az adatokat tárolhat a számítógépén. Ezen cookie-k (sütik) kezeléséről itt olvashat bővebben. Az alábbi kapcsolók elmozgatásával rendelkezik a különböző sütik engedélyezéséről, vagy tiltásáról. A zöld gomb azt jelzi, hogy az adott sütit engedélyezte. Miután bezárta ezt az ablakot, a képernyő bal alsó sarkában található fekete körre kattintva a jövőben bármikor módosíthatja a sütik beállításait.

  Alapvetően ahhoz szükségesek, hogy a weboldalunk meglelően működjön, lehetővé teszik, hogy mozogjon webhelyünkön és használja a különböző funkciókat. Ezek a sütik nem kapcsolathatóak ki, továbbá nem azonosítanak egyénileg.

  A weboldal használatához elengedhetetlenek az alábbi sütik használata.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Összes tiltása
  Összes engedélyezése