Oldalak

Informatikai tanácsadás

Ön is érezte már, hogy informatikai rendszere inkább hátráltatja, mint támogatja a napi munkavégzést? Ennek elkerülése végett fontos, a tanácsadáson alapuló egyedi igényekre szabott IT infrastruktúra kialakítása.

Alapvető célunk tanácsadásaink során, hogy a vállalat IT környezetét úgy alakítsuk és formáljuk – akár egy, vagy több rendszerről legyen szó – , hogy az IT üzleti folyamatokat, célokat és stratégiát folyamatosan támogassa, beleolvadva a vállalat mindennapi működésébe.

Informatikai Tanácsadás

IT Audit

A legtöbb esetben, minden cég sikeres működésének egyik kulcsa a megfelelően kialakított és üzemeltetett IT infrastruktúra. Annak felmérése, hogy informatikai környezete valóban korszerű-e és maximálisan támogatja a vállalata folyamatait, komoly szakmai feladat.

MEGLÉVŐ IT INFRASTRUKTÚRA GYORS, ÁLTALÁNOS ELEMZÉSE

RENDSZER ERŐSSÉGEINEK ÉS HIÁNYOSSÁGAINAK FELTÁRÁSA

EGYSZERŰSÍTETT KÖLTSÉGELEMZÉS KÉSZÍTÉSE

JAVASLATTÉTEL OPTIMALIZÁCIÓRA

Projektmenedzsment

Sok cégvezető követi el azt a hibát, hogy úgy véli, egy projekt sikeres végrehajtásához elegendő, ha megvan a kitűzött cél és a megfelelő szakemberek. Aki viszont már bele is vágott egy-egy komolyabb kivitelezésbe, már tudja, hogy a megfelelő koordináció nélkül a legjobban kidolgozott üzleti projekt sem valósul meg. Menjen biztosra az IT céljai megvalósításban.

PROJEKT KIALAKÍTÁS, TERVEZÉS

AKTUÁLISAN FUTÓ, VAGY ÚJ IT PROJEKTEK KOORDINÁLÁSA

MEGLÉVŐ PROJEKTEKBEN SZAKTANÁCSADÁS

TELJES KÖRŰ PROJEKT ÉLETCIKLUS TÁMOGATÁS, VÉGREHAJTÁS

Licencelési Tanácsadás

Takarítson meg pénzt a licence felhasználások optimalizálásával. Annak felmérése, hogy valóban az üzletmenetünket támogató mennyiségben és minőségben veszünk igénybe informatikai licenceket, összetett feladat. Tapasztalatunkkal, ezen felül piaci ismeretünkkel segítünk, hogy a legkedvezőbb konstrukciókat használja, és ténylegesen csak annyit fizessen, amennyit valóban használ.

MEGLÉVŐ LICENCEK FELÜLVIZSGÁLATA

LICENCE SZERZŐDÉSEK LEHETŐSÉG SZERINTI RACIONALIZÁLÁSA

KÖLTSÉGHATÉKONY KONSTRUKCIÓK KIVÁLASZTÁSA

JAVASLATTÉTEL ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK BEVEZETÉSÉRE

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot, és
egyeztesse le már ma a tanácsadás időpontját!

manus_small_2