Oldalak

“Alapító cégtársammal 2003 óta dolgozunk együtt informatikai területen. A munkában közösen eltöltött idő alatt a munkakapcsolatból barátság alakult ki. Hárman alapítottuk első közös vállalkozásunkat, amely során újabb kompetenciákra tettünk szert. Ebből kiválva 2008-ban a korábbi évek tapasztalatait felhasználva létrehoztuk az Infosector Kft-t. Ma már teljes munkaidőben a cég sikereinek szenteljük életünk, és a közel két évtizedes időszakban felhalmozott szakmai tudással támogatjuk ügyfeleink üzleti sikereit.“

– Pék Tamás

cegtörténet

Partnereink informatikai rendszereit igyekszünk hatékonyabbá, kedvezőbben üzemeltethetővé, és felhasználóbarátabbá tenni, szeretnénk megismertetni őket minden olyan lehetőséggel, amely lépéselőnyt biztosíthat számukra.

 

Cégünk nem egy nagyvállalat része, hanem egy ütőképes magyarországi csapat, akik a modern informatikai megoldásokat juttatják el ügyfeleik számára!

Ügyfélkörünk túlnyomó része 10 és 200 fő közötti létszámmal működő kis- közép- és nagyvállalat. Informatikai rendszereik teljes körű kialakítása, üzemeltetése mellett feladatunk a munkaállomásaik, illetve napi rendszerességgel történő támogatása is.

 

Tevékenységi körünk széles skálán mozog, a hardver és szoftver elemek biztosításától kezdve a rendszerintegrációs és üzemeltetési szolgáltatásokon át, az internetes megjelenésig.

Hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel és az üzleti partnereinkkel a hosszú távú együttműködés jegyében tudjuk bizonyítani, hogy célunk a korrekt együttműködésre való törekvés, mely kölcsönös bizalmon alapul.

 

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni képzettségre és a munkatapasztalatra.

 

Elvünk, hogy az egyik legértékesebb erőforrás a munkával eltöltött évek alatt megszerzett tapasztalat.

Kiváló partneri kapcsolatokra törekszünk