Oldalak

Biztonság

Az infokommunikáció terjedésével egyre több eszköz és alkalmazás napi használatára kerül sor az üzleti folyamatokban. Az idő előrehaladtával a virtuális szerverek, felhőszolgáltatások lettek az információink hordozói és központjai. Bizalmas, érzékeny vállalati adatainkat tároljuk valós és virtuális környezetben, az információ pedig érték, így meg kell védenünk az esetleges támadásoktól és adatveszteségtől.

zsarolóvírus

Az utóbbi években az okos eszközök robbanásszerű terjedése a vállalati életben amellett, hogy hatékonyabbá tette a munkavégzést és lehetővé vált a távmunka, rengeteg kihívás elé állította az IT üzemeltetőket. A Bring Your Own Device (BYOD) jelensége egyre nagyobb népszerűséggel hódít, így a dolgozóknak ma már természetes, hogy egy készüléket használnak magánéleti és üzleti célokra is. Ez azonban komoly veszélyeket tartogat magában, hiszen nő az adatvesztés kockázata. A mobileszközök ellopásával, elveszítésével könnyedén illetéktelen kezekbe kerülhetnek érzékeny céges adataink, ha nem tesszük meg időben a kellő óvintézkedéseket.

A vállalatoknak zsarolóvírusokkal, manipulációs támadásokkal kell szembenézniük, ahol az üzleti pénzmozgást hatékony programokkal kényszerítik ki.

Komolyabb mindenre kiterjedő IT biztonsági szabályokat érdemes bevezetnünk. A támadásokon kívül az adatvesztés kockázata is komoly fenyegetettségi tényező, így fontos, hogy üzleti dokumentumainkról, információinkról készüljön mentés megbízható valós vagy virtuális környezetben.

Általunk nyújtott IT biztonsági megoldások:

Microsoft Azure

Biztonságos üzleti alkalmazások a felhőben

A Microsoft Azure integrált felhőszolgáltatásával könnyedén építhet ki méghozzá másodpercek alatt, és egy felületről kezelhet virtuális szervereket (pl. Windows, SQL, Linux), adatbázisokat, biztonsági mentéseket, alkalmazásokat, tárterületeket, és még sok más hasznos informatikai szolgáltatást. A felhasznált szolgáltatások rugalmasan skálázhatóak, igény szerint bővíthető vagy szűkíthető. Szolgáltatói szerződések (SLA-k) rögzítik a Microsoft elkötelezettségét a folyamatos rendelkezésre állás (99,999%) és stabil kapcsolatok iránt.

Panda Cloud Security

Valós biztonság minden eszközén

A Panda minden cégméretre kiváló védelmet, biztonság management-, és eszköz ellenőrző megoldást kínál és a rendszer kiszűri a lehetséges kibertámadásokat. A beépített intelligens védelmi rendszernek köszönhetően, Ön minden eszközét egy időben kontrolálhatja és maximális biztonság alatt tarthatja.

Microsoft EMS

Vállalati mobilitás a biztonság jegyében

A megoldással a vállalati kultúrába integrált mobil készüléket könnyedén menedzselheti, a biztonsági funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy bizalmas céges adatai illetéktelen kezekbe kerülnek. Az EMS védelmet biztosít a fejlett, célzott támadások ellen a felhasználók és az entitások viselkedésének elemzése alapján. Használatával az adatok a vállalati hálózaton belül és azon kívül is védve vannak, a felhasználó, az eszköz, az alkalmazás és az adat szintjén is.

Amennyiben Ön is szeretné a teljes informatikai rendszerét
biztonságban tudni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

manus_small_2