Oldalak

Office 365 - Microsoft Teams

Microsoft Teams – A csapatmunka új dimenziója

 

Megváltoztak napjainkra az irodai munkavégzés körülményei. Korábban egy-egy fontos kérdésben véget nem érő megbeszéléseken, jó néhány prezentációt követően születtek megoldások, döntések. Az összes érintett munkatárs bevonásával, számtalan egyeztetés után egy bonyolult és hosszadalmas munkafolyamat végén születtek meg a megfelelő válaszok. A technológia fejlődése azonban gyökeres változásokat hozott ezen a téren is. A mobileszközök terjedése, a felhőszolgáltatások térnyerése, a távmunka lehetősége ma már korábban elképzelhetetlen lehetőségeket tartogat.

 

Az Office 365 új munkaterülete, a Microsoft Teams pontosan ezeket a vívmányokat gyűjti és gyúrja egybe, hogy segítse a cégeken belüli csapatmunkát és együttműködést. A szolgáltatás egy chat alapú alkalmazás, amin keresztül nem csak a csapatnak szóló, vagy privát üzeneteket lehet küldeni, de lehetőség van képek, fájlok, gifek beillesztésére, szavazásra, az egyes üzenetek címkézésére, kiemelésére is.

 

Természetes módon és átgondoltan integrált az ismerős Office alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal. Teljes egészében az Office 365 globális, biztonságos és skálázható felhő szolgáltatásra épül, melyet ügyfeleinek kínálhat.

 

Napjaink csapatainak csevegése. Rugalmas kommunikációt folytathat az adott pillanatban, és mindenkit naprakészen tájékoztathat.

Csapatmunkához készült központ. Az Office 365-ben hozzáférést biztosíthat csapatának mindenhez, amire éppen szükségük van.

Minden csapathoz testreszabható. Testre szabhatja a Microsoft Teams munkaterületet, amelyet csapata minden nap használ.

A biztonsági csapat bízhat benne. Az Office 365-től elvárt nagyvállalati biztonsági és megfelelőségi funkciókat biztosít.

 

 

 

Önt is érdekli a hatékonyságot növelő csoportmuka megoldás?

Próbálja ki díj- és kötelezettségmentesen!

 

KIPRÓBÁLOM!

 

 

Forrás: Microsoft